Παρασκευή

Σωθήκαμε(???)


Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του έγκυρου πάντα salonica rock city το τέλος του κόσμου ήταν να έρθει στις 13:13. Έτσι με είπε ένας Μάγιας και μια γριά πετάχτηκε και με είπε "γράψ'τον στα παπάργιας". Τελικά Μάγιας-Γριά σημειώσατε 2 κύριοι. Κατά πάσα πιθανότητα σωθήκαμε. Μαζικές αυτοκτονίες, χαρακίρια με ακούσματα πανκ-ροκ, σπηλιές σε πανκ-ροκ στυλ. Αφήστε τα όλα τσακάλια και ετοιμαστείτε γιατί αύριο είναι μεγάλη μέρα. ΝΑΙ ΑΥΡΙΟ, το λέω με δάκρυα συγκίνησης στα μάτια. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ. 
Αύριο λοιπόν έχουμε και λέμε. Live των Bad movies με τους Dark rags στο 8ball με είσοδο 8€ με μπυρόνι. Στο principal του πολυχώρου "Μύλος" έχουμε ένα live-party με live των Blues fathers & the swingers, The voodoo pie-rats και The speakeasies' swing band με είσοδο 8€. Τέλος στο SPITIMOU.groundfloor υπάρχει ένα event με τίτλο "we remember Joe Strummer" καθώς συμπληρώνονται 10 χρόνια από τον θάνατο του. Live θα παίξουν οι Chinese basement, Radio clash (2 guests) και Fun with nuns με τζαμπέ είσοδο. Αυτά λοιπόν για την αυριανή μέρα ενός πλούσιου σε live Δεκέμβρη. Χαρείτε κουφάλες. Ζούμε.
Υ.Γ: Ελπίζω να μην πιστέψατε την καταστροφή του κόσμου και ότι έγραψα γι'αυτήν. Πέρα από την πλάκα το μόνο αληθινό στο άρθρο είναι τα live οπότε ας ροκάρουμε αποχαιρετώντας το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου