Τετάρτη

΄Ντάξει απλά άντε γεια...χαχαχαχα


Θα ήθελα να διορθώσω το αφισάκι των ενάρετων ανθρώπων αυτής της "υπέροχης" γης με το "λαμπρό" μέλλον.

1. 'Ντάξει ο χαρακτηρισμός αντίχριστοι είναι απλά άκυρος γιατί στα τέτοια μας τα θρησκευτικά πιστεύω του καθενός.


2. Άκυρο και το αναρχικοί. Ώπα ρε φίλε μας ξέρεις ΟΛΟΥΣ και από χθες και μας σταμπάρεις πολιτικά; Προσωπικά στα τέτοια μου κάθε πολιτική παράταξη. Δεν με νοιάζει τίποτα. Εδώ μιλάμε για μουσική ενάρετε μπούφε.


3. Αλητάμπουρες. Αν λες αλητάμπουρα κάποιον που χορεύει και διασκεδάζει με την μουσική του τραγουδώντας και μη δίνοντας σημασία σε τίποτα τότε οκ. Αλητάμπουρες είμαστε. Εμείς, ο Sid Vicious, ο Michael Jackson, o Elvis Prestley και όποιος άλλος χαίρεται.

Συμπέρασμα: Για να μην είσαι αντίχριστος, αναρχικός και αλητάμπουρας γίνε emo. Άντε γειαααα...!!!!

2 σχόλια:

  1. Αν μου επιτρέπεται θα ήθελα να προσθέσω κάτι χωρίς να σε ακυρώσω καθόλου. Η ροκ δεν είναι ένα είδος μουσικής που ακούγεται για να περάσει κάποιος την ώρα του. Η ροκ είναι τρόπος ζωής. Η ροκ μπορεί να είναι ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεσαι για τους ανθρώπους γύρω σου, ο τρόπος με τον οποίο ντύνεσαι, ο τρόπος με τον οποίο αγαπάς, ο τρόπος που κάνεις σεξ. Όταν παύεις να σκέφτεσαι όπως οι "φυσιολογικοί" άνθρωποι γύρω σου κ λατρεύεις τη ροκ μουσική, τότε χάνεσαι από αξίες, αρχές και ηθική! αυτοί οι άνθρωποι είναι σε άλλη διάσταση. Εξ ου και το "αναρχικοί" στην παραπάνω εικόνα! Δεν αναφέρεται συγκεκριμένα σε κάποια πολιτική πεποίθηση, απλά δίνει κάποιο χαρακτήρα. Όσον αφορά το "αντίχριστο"... Σύμφωνα με την ορθόδοξη εκκλησία η ροκ μουσική είναι κατασκεύασμα του σατανά για αυτό και είναι ενάντια στον Χριστό και την ίδια την εκκλησία. Και πιστεύω πως πραγματικά η ροκ σε φέρνει πιο κοντά στο διάβολο. Στο διάβολο που κρύβει ο καθένας μας μέσα του... Και αυτό είναι το μεγαλείο της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα. Η ροκ δεν είναι είδος μουσικής αλλά τρόπος και στάση ζωής. Είναι τρόπος σκέψης, συμπεριφοράς, άποψης και καθημερινότητας. Το ροκ δεν χωράει σε θρησκείες ούτε ιδεολογίες. Άποψη μου πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή